Εγκατάσταση Τεχνήτου Γρασιδίου

Το πιο σημαντικό θέμα της δημιουργίας  ενός χώρου με συνθετικό γρασίδι με τα υψηλότερα πρότυπα είναι η παρασκευή του σωστού υποστρώματος. Δεν υπάρχουν παρακαμπτήριοι οδοί για τη διόρθωση των διαδικασιών αν εγκατασταθέι το γρασίδι. Όταν το συνθετικό γρασίδι είναι εγκατεστημένο με τα πρότυπα μας και έχει εγκριθεί η παρασκευή του υποστρώματος, τότε ισχύει η εγγύηση 6 ετών .

Όταν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε συνθετικό  γρασίδι, θα διασφαλίστει οτι θα χρημοποιηθούν τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Κάθε δουλειά είναι μοναδική με αρκετούς βασικούς παράγοντες να επηρεάζουν την σηνηθησμένη λίστα των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Για παράδειγμα σε κάθε μας έργο λαμβάνουμε υπόψη μας τα εξής:

  • Σταθεροποίησεις εδάφους
  •  Απαιτήσεις αποστράγγισης
  • Πρόσβαση
  • Δημιουργία ορίων

Στόχος και πρόκληση μας είναι να επιτύχουμε συγκεκριμένες απαιτήσεις και ανάγκες του πελάτη σχετικά με το έργο. Το τμήμα εγκατάστασης της Forever Green είναι πάντα σε θέση να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσίας.

Σχηματισμός και Δημιουργία συνόρων του χώρου σας.

Τα σύνθετικό γρασίδι κόβεται πάντα σύμφωνα με το σχήμα του κήπου σας. Η ομάδα εγκατάστασης μας εξασφαλίζει την ομαλή και ακριβές τοποθέτηση του συνθετικού γρασιδιού λαμβάνοντας υπόψη την προσοχή που απαιτείται από μια τόσο λεπτή δουλειά.

Ένωση Συνθετικού γρασιδιού

Το συνθετικό γρασίδι παράγετε σε πλάτος των 2 και 4 μέτρων. Μια επαγγελματική τοποθέτηση απαιτά την συγκόλληση των ρολών μεταξύ τους, νοουμένου ότι έχουν ελεχτεί με απόλυτη προσοχή οι ενώσεις πριν απο την τοποθέτηση της ειδικής κόλλας. Η ομάδα τοποθέτησης της Forever Green έχει την πείρα και τις γνώσεις ούτος ώστε να μην είναι εμφανές οι ενώσεις και έτσι να πετυγχένετε ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Ανθεκτικότητα

Ορισμένοι χώροι με συνθετικό γρασίδι χρησιμοποιούνται εντατικά από παιδιά, κατοικίδια ή για διάφορα αθλήματα . Ιδιαίτερα σημαντική για τέτοιους χώρους είναι η σωστή εγκατάσταση, προκειμένου να αποφευχθεί το σκίσιμο ή η χαλάρωση των ραφών.

Forever Green Εμπειρία

Απολαύστε μια κορυφαία εξυπηρέτηση από επαγγελματίες με εμπειρία. Απλώς καθήστε με σταυρωμένα χέρια και χαλαρώστε ενώ η ομάδα εγκατάστασης μας ετοιμάζεται να μεταμορφώσει τον κήπο σας μέσα σε μόλις λίγες ημέρες. Δείτε τα προϊόντα και την συλλογή μας από συνθετικό γρασίδι, Deck και Xαλαζιακό πάτωμα, στη συγκεκριμένη κατηγορία της ιστοσελίδας μας.

Scroll to Top